Hoe kunt u een product retourneren?

Vraagt u zich af hoe u een product kunt retourneren? Neem dan zeker eens onderstaande informatie door. Ook uitzonderingen bij retourneringen worden helder vermeld. Laat van u horen als een bepaalde regel niet duidelijk zou zijn.

Regels omtrent retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot veertien dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heeft u nogmaals veertien dagen de tijd om uw product retour te sturen. In dat geval krijgt u het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van bij u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Als u van uw herroepingsrecht gebruikmaakt, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Create by Lizzy geretourneerd worden.

Om van dat recht gebruik te maken, kunt u contact met mij opnemen. Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen veertien dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen bij retourneren

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  1. verzegelde producten
    Wanneer de verzegeling verbroken is, is het niet mogelijk om die producten te retourneren.
  2. producten die door Create by Lizzy tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument
  3. producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn
  4. specifiek voor u gemaakte producten