Handleiding stickers

Om uw geleverde stickers succesvol aan te brengen, is het belangrijk om onderstaande handleiding nauwgezet te volgen. Heeft u een project met meerdere stickerlagen? Vergeet dan niet op de backing te kijken naar welk nummer de stickers hebben. In dat geval kleeft u eerst sticker één op, daarna sticker twee en zo verder.

  1. Zorg ervoor dat het oppervlak waarop u de stickers aanbrengt schoon, droog en stofvrij is.
  2. Druk de doorzichtige transferfolie, die al op de sticker zit, goed aan. Gebruik daarvoor een vlak stukje plastic (bv. een bankpas).
  3. Draai de sticker met de transferfolie naar beneden en verwijder de backing langzaam. Blijft de sticker op de backing zitten, herhaal dan stap twee.
  4. Plaats de sticker met transferfolie op het oppervlak en strijk die opnieuw aan met het stukje plastic. Voor bolle of holle oppervlakken is het handig om handmatig de sticker met de hand aan te drukken.
  5. Verwijder de transferfolie voorzichtig. Blijft de sticker aan de transferfolie plakken, herhaal dan stap 4.

Handleiding sippy cups

Hieronder kunt u een instructiefilmpje bekijken om een sippy cup over een beker of glas aan te brengen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, mocht u nog vragen hebben. Ik help u maar al te graag verder.